Incă sunt aici

Posted: Iunie 21, 2015 in Personal
Etichete:

A trecut ceva timp de când am reușit să pun două cuvinte pe hârtie. Pare ciudat că blogul pe care l-am creat cu intenția pură de a transmite a devenit locul în care nu mă mai regăsesc. Sau, poate că mă regăsesc, dar nu știu cum să exprim asta. Îmi imaginam acum câteva luni că voi avea ceva relevant de spus întotdeauna, indiferent de subiect. Poate m-am înșelat.

Încă sunt aici, dar parcă nu în totalitate. Admit că de aproape un an nu știu ce se întâmplă cu mine. Probabil sună cam întunecat, dar sincer simt că sunt o umbră a ceea ce am fost. Era mult mai simplu altă dată. Era ușor să fii cine vroiai să fii. Era mult mai frumos să trăiești în naivitate și pură inocență, înainte să vină așteptările, presiunea, întrebările fără răspuns și atâtea împrejurări menite să-ți șteargă personalitatea și creativitatea cu buretele, transformându-te într-un produs al mediului.

Poate am devenit fix persoana pe care am urât-o dintotdeauna – cea care se conformează, prea obosită să mai riposteze, cea care se cufundă într-o stare de acceptare tacită în loc să se revolte când ar fi cazul, cea care pur și simplu acceptă TOT și nu mai pune la îndoială NIMIC. Acum câțiva ani, dacă apărea o astfel de persoană în fața mea, aș fi mustrat-o aspru verbal, i-aș fi spus că nu e în regulă să fii un mic robot ascultător care niciodată nu își urmează propria voință de frica urmărilor, a judecății sau a privirilor disprețuitoare.

Încă sunt aici, dar nu știu ce înseamnă mai exact aici. Fizic, nu am plecat nicăieri, dar mental nu mai sunt în același loc. Și nu îmi doresc decât să mă întorc acasă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s